Made by
Niels

Plastmagerelev

hos Fiberline Composites

Niels styrer linjerne hos Fiberline

Niels sikrer, at produktionen kører på skinner hos Fiberline, der fremstiller store plastdele til bl.a. vindmøller.

Navn: Niels Empleo

Alder: 21 år

Virksomhed: Fiberline Composites A/S

Hvad laver du hos Fiberline?
Hos Fiberline fremstiller vi store dele til f.eks. vindmøller og vinduer i avancerede materialer som kulfiber og glasfiber. Her er mit job er at styre en linje – altså holde en produktionsproces kørende med alt hvad det indebærer. Jeg skal sikre, at alt foregår, som det skal. Det er vildt spændende!

Min virksomhed har derudover lavet en uddannelsesplan for mig, der betyder, at jeg er rundt i de forskellige afdelinger og får prøvet en masse ting af.

Hvordan fandt du din læreplads hos Fiberline?
På Den jydske Haandværkerskole holder de en dag, hvor de inviterer en masse virksomheder, der så fortæller om sig selv, og hvilke typer af lærlinge, de leder efter. Jeg syntes, Fiberline lød rigtig spændende, så jeg snakkede med dem, og de tilbød mig så en praktikplads. Skolen er generelt rigtig god til at hjælpe en med at finde et sted at komme i lære.

Hvad kan du godt lide ved plastmageruddannelsen?
Plast er vildt spændende at arbejde med! Det er jo det her, fremtiden skal bygges op i. Man kan specialisere sig, hvis der er noget, man rigtig godt kan lide, og man kan også videreuddanne sig.

Jeg fulgte faktisk ikke så meget med i folkeskolen, men på plastmageruddannelsen starter vi fra samme sted, og vi får hurtigt lov til at lave noget i praksis.

Ville du anbefale andre at uddanne sig til plastmager?
Helt sikkert! Den jydske Haandværkerskole i Hadsten er et super fedt sted for unge, og jeg kan godt lide industrien. Normalt når man tænker på industri, så lyder det måske ikke så fedt, men plastindustrien en virkelig god industri med mange forskellige muligheder.

Niels Plastmagerelev

Niels styrer linjerne hos Fiberline

Læs mere om Niels >
Læs mere om Niels
Silja Plastmagerelev

Praktik hos Grundfos overbeviste Silja om at bliv plastmager

Læs mere om Silja >
Læs mere om Silja
Thea Plastmagerelev

Thea laver noget, der gør mennesker i hele verden glade.

Læs mere om Thea >
Læs mere om Thea