Som plastmagerelev har du garanti for praktikplads

Som plastmagerelev behøver du ikke være bange for, om du kan få en praktikplads. Vil du uddannelsen, så garanterer vi dig et sted at gå i lære.

Du hører det ofte: Unge på erhvervsuddannelserne kan ikke få en praktikplads. Men sådan er det ikke på plastmageruddannelsen.

På plastmageruddannelsen garanterer vi en praktikplads til unge EUD-elever der kan og vil lære plastmagerfaget. I plastindustrien er vi nemlig helt afhængige af dygtige faglærte unge, og vi ved, at du bare får en bedre uddannelse, hvis du kommer i praktik i en virksomhed.

Derfor er vi gået sammen som branche om at sikre praktikpladser til unge, der kan og vil.

Som plastmagerlærling skal du have lyst til og mod på at blive en del af en arbejdsplads på lige fod med dine kollegaer. Vi sætter stor pris, at på man møder til tiden, er selvstændig og tager initiativ, samt er nysgerrig på at lære plastmagerfaget. Du behøver ikke at have høje karakterer, men du skal kunne sige ja til dette for at være sikret en praktikplads. Du skal også være indstillet på muligvis at flytte efter en praktikplads i en anden del af landet.

Ca. 85 procent af eleverne starter uden en praktikplads, men skolerne er behjælpelige og finder med ganske få undtagelser en løsning for alle .

Vi har på nuværende tidspunkt kun mulighed for at tilbyde garantien for erhvervsuddannelsen og EUX-uddannelsen til plastmager. Voksenuddannelsen er altså ikke omfattet.

Ledige praktikpladser lige nu

02.01.2019SKY-LIGHTPraktikplads
SKY-LIGHT søger plastmagerlærlinge: Vil du være vores nye kollega? Vil du arbejde på en af landets største plastvirksomheder? Vil du arbejde i en virksomhed med stor fokus på bæredygtighed? Vil du være vores nye kollega?
Link to SKY-LIGHT søger plastmagerlærlinge: Vil du være vores nye kollega?
02.01.2019Thermo Fisher ScientificPraktikplads
Plastmagerelever til sprøjtestøbning hos Thermo Fisher Scientific Vil du være en af fremtidens medarbejdere i plastbranchen? Har du lyst til at tænke plast og forstå plast – og vil du have en uddannelse med gode jobmuligheder? Drømmer du samtidig om at blive en del af en international virksomhed med spændende udfordringer og høj grad af sparring under din uddannelse – så er du måske vores nye plastmagerelev?
Link to Plastmagerelever til sprøjtestøbning hos Thermo Fisher Scientific
25.05.2018LEGO KoncernenPraktikplads
Plastmager-EUX-elev i LEGO Koncernen Vil du skabe en karriere med uanede muligheder i verdens største legetøjsvirksomhed? Vil du kombinere en studentereksamen og muligheden for at læse videre med praktiske fag og en erhvervsuddannelse? Så skal du blive plastmager-EUX-elev hos LEGO Koncernen.
Link to Bliv plastmager-EUX-elev i LEGO